Instruktion för jaktkort

Fyll i alla fält i enlighet med texten. Glöm inga fält. Om Du har email är det viktigt att Du skriver in mailadressen. Du får en bekräftelse på mail.

När Du är färdig skall Du skriva ut formuläret på Din skrivare eller som pdf-fil.  Skall kunna uppvisas för jaktledare. Betalningen skall Du göra innan Du skriver ut beviset. För att skriva ut högerklickar du med musen, med pekaren på jakträttsbeviset och får då upp Din skrivarrutin . Här kan man på de flesta moderna skrivare också förminska jaktkortet till önskat format så att det kan klippas ut och sparas i Din plånbok. Beroende på vilken Webläsare Du har kan det se lite olika ut på printerrutinen. Om man vill ha kortet på en sida så förminskar Du och klickar för att skriva ut endast en sida.

Obs . Du skall inte klicka på Skicka/registrera förrän Du har skrivit ut eller lagrat kortet som pdf-fil. Efter det att Du skickat/registrerat försvinner alla data på formuläret.

När Du  klickar på Skicka/registrera går uppgifterna in till kassören, ordföranden och till en databas samt att Du får ett bekräftelsemail. Bekräftelsemailet kan Du klippa ut och häfta ihop med jakträttsbeviset.

Notera att kortet gäller ett jaktår dvs från 1 juli till 30 juni året därpå.

Gå till formulär för jakträttsbevis

Gå till formulär för gästkort