Höjd säkerhetsnivå på hemsidan

Jag har lagt ökad säkerhet på domänen ssvvo.com. Adressen är inte förändrad i sig men nu heter den https://ssvvo.com eller bara www.ssvvo.com. När Du kommer in på sidan ser du längst upp ett ”lås” framför domännamnet. I övrigt är det inga förändringar men med höjd säkerhetsnivå kommer man normalt högre upp på sökmotorerna. Nu har några klagat på att man kommer in på facebook när man söker och det beror på att de som startat facebooksidan har kallat den ”Stöde Södra Viltvårdsområde” dvs vårt föreningsnamn. Det är svårt att trumfa över facebook på sökmotorer men med höjd säkerhetsnivå så kommer man efter ett tag att se förändringar och skriver man adressen i sökfältet på datorn eller på telefonen hamnar du alltid rätt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.